alles door elkaar

  Alles loopt door elkaar. We zijn druk bezig met Pasen. Paasmandjes maken en tuinkers zaaien. Liedjes zingen en spelletjes doen. Maar omdat we al bijna vakantie hebben en moederdag de week na vakantie is :-( moeten we daar dwars doorheen het moederdag cadeautje maken. Bijna niet te bevatten. Je maakt iets, mag het niet verklappen en daarbij moet het ook nog eens een maand op de speelzaal blijven.

De oudercommissie gaat a.s dinsdag al inpakken zodat het na de vakantie, in de week van 6 mei, mee naar huis kan. Natuurlijk vraagt u nergens naar zodat verklappen minder moeilijk wordt. ( en over 4 weken zijn we allemaal vergeten wat er in dat papiertje zit :-) :-) ).

waar woon je?

 We zijn begonnen aan het thema "Waar woon ik". We plakken eerst een huis van een melkpak. Maar daar moet dan wel het juiste huisnummer op. We zingen: In Doorn ( of Maarn :-) ) staat een huisje. Daarna gaan we wat kamers bekijken. En volgende week, raar maar waar gaan we verhuizen!

Adresgegevens

Stichting Doornse Peuterspeelzaal
't Hobbelpaard
Sitiopark 1a
3941 PP DOORN
tel. 0343 413 033

Openingstijden

De speelzaal is vijf ochtenden per week open, van 08.30 tot 11.30 uur en de maandagmiddag  en dinsdagmiddag van 12.30 tot 15.30 uur.

Volg ons op Facebook